Ellens en Lentze

070 364 48 30

Nieuws

Open dag 8 november a.s.

▶ zondag 3 november 2019 | categorie: Samenleven
8 november aanstaande is de Dag van de Erfenis. Wij zitten die dag voor u klaar met koffie, wat lekkers en heel veel nuttige tips. Zo maken we er samen een gezellige en informatieve dag van!
 
 
meer lezen...

Privacyverklaring

▶ donderdag 24 mei 2018 | categorie: Wonen

Deze verklaring geeft informatie over hoe ons kantoor omgaat met persoonsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening worden verwerkt.
meer lezen...

Een goed koopcontract beschermt

▶ dinsdag 24 november 2015 | categorie: Wonen
De koopkracht neemt weer iets toe en dat is nu al te merken op de huizenmarkt. Er worden weer meer nieuwe huizen gebouwd en bestaande woningen staan steeds minder lang leeg.

Als het tijd is om groter, vrijer of moderner te gaan wonen omdat u gaat samenwonen of een kind verwacht. Als u juist kleiner wilt gaan wonen omdat u bent gescheiden of de kinderen in andere steden op kamers zijn gegaan. Als u merkt dat u veel tijd doorbrengt op makelaarssites en opeens bent gevallen voor dat ene geweldige huis. Dan is het tijd om Ellens & Lentze om advies te vragen
meer lezen...

Even kort over zaken en partners

▶ dinsdag 24 november 2015 | categorie: Ondernemen
Onze relaties in het zakelijk leven lijken soms verdacht veel op de relaties in ons privéleven. In ieder geval zijn de meest succesvolle relaties gebaseerd op eerlijkheid en duidelijke afspraken. Dat blijkt ook dagelijks in onze mediationpraktijk, waar zowel zakelijke als niet-zakelijke partners afspraken maken voor de tijden waarin ze elkaar niet meer zo goed begrijpen.
meer lezen...

Beste Verbolgen Zakenpartner,

▶ dinsdag 21 juli 2015 | categorie: Blog Daniëlle
Jullie besloten een bedrijf te beginnen om Indiase producten te kunnen verhandelen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, noem je het. De mensen daar verdienen goed aan jullie eerlijke inkoopprijs en jullie verdienen goed aan de verkoop in Nederland. 
Ik word wat onrustig van je verhaal. Je idealen zijn mooi. Maar omdat jullie elkaar zo vertrouwden is er geen enkele zakelijke afspraak op papier gezet. Niet wie welke beslissingen mag nemen. Niet tot welk bedrag een investering gedaan mag worden. Niets!
meer lezen...
volgende pagina