Ellens en Lentze

070 364 48 30

Wonen

Wat moet u doen voordat u een koopcontract ondertekent?

▶ donderdag 13 februari 2014 | categorie: Wonen
De zoektocht naar een nieuwe woning is een leuk proces. En misschien staat de champagne zelfs al klaar. Maar wacht daar nog heel even mee. Want waar tekent u precies voor?
meer lezen...

Wat kost de zorg u?

▶ donderdag 21 februari 2013 | categorie: Wonen
De moeder van Nadine van Bloemzetel is al jaren aan het kwakkelen en heeft steeds meer zorg nodig. Sinds kort verblijft ze in een prettige zorginstelling bij Robbert en Nadine in de buurt. Gelukkig wordt een groot deel van de kosten voor die zorg betaald uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Maar omdat er vanaf dit jaar ook naar het eigen vermogen wordt gekeken, moet de familie Bovenwater-van Bloemzetel met elkaar bekijken wat de mogelijkheden zijn en hoe hoog moeders eigen bijdrage nu wordt.
meer lezen...

Wat moet u doen met al uw goede voornemens?

▶ vrijdag 11 januari 2013 | categorie: Wonen
Een nieuw jaar voelt altijd als een nieuw begin. Alsof we een nieuwe kans krijgen om dingen te verbeteren of te veranderen. Zowel op relationeel als zakelijk vlak heeft iedereen nog wel wat te wensen. En in de hoop die wensen te realiseren maken we goede voornemens. Of we al onze goede voornemens zullen realiseren is eigenlijk niet zo belangrijk. Het af en toe stilstaan bij wat we doen en hoe we ons leven hebben ingericht is eigenlijk al het halve werk.
meer lezen...

Een terugblik op 2012

▶ woensdag 2 januari 2013 | categorie: Wonen
Zoals u wellicht weet schrijven wij voor enkele kranten in Den Haag een column. Deze columns/nieuwsartikelen proberen wij altijd ook met u te delen via deze weg. Daarom willen wij u deze terugblik niet onthouden.
meer lezen...

Wat moet u doen met uw huis na een scheiding?

▶ dinsdag 18 december 2012 | categorie: Wonen
Een scheiding is een emotioneel proces. Maar na die eerste roerige periode moeten er ook veel praktische zaken worden afgerond voordat iemand zich kan herpakken en een nieuw begin kan maken in het leven. Wat gebeurt er dan bijvoorbeeld met het huis?
meer lezen...
vorige paginavolgende pagina