Ellens en Lentze

070 364 48 30

Wonen

Bereikbaarheidsproblemen door werkzaamheden

▶ donderdag 7 januari 2021 | categorie: Wonen

Vanaf 4 januari tot half februari is de Mauritskade dicht voor doorgaand verkeer. Er wordt gewerkt aan de aansluiting van het tramspoor van de Parkstraat met de Willemsparkbrug en de werkzaamheden aan de Willemsparkbrug worden afgerond.

Door deze werkzaamheden is ons kantoor mogelijk wat slechter bereikbaar. Wij kunnen ook niet garanderen dat de parkeergarage naast ons kantoor op ieder moment toegankelijk is.


 
meer lezen...

Bereikbaarheid kantoor in verband met werkzaamheden aan de Willemsparkbrug

▶ woensdag 29 juli 2020 | categorie: Wonen
In verband met de werkzaamheden rond de vernieuwing van de Willemsparkbrug is ons kantoor de komende tijd mogelijk wat lastiger te bereiken. De werkzaamheden starten op 31 augustus 2020 en worden afgerond in juni 2021. Het werk wordt tegelijk uitgevoerd met het werk voor tramlijn 1 in Scheveningen.
 
meer lezen...

Privacyverklaring

▶ donderdag 24 mei 2018 | categorie: Wonen

Deze verklaring geeft informatie over hoe ons kantoor omgaat met persoonsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening worden verwerkt.
meer lezen...

Een goed koopcontract beschermt

▶ dinsdag 24 november 2015 | categorie: Wonen
De koopkracht neemt weer iets toe en dat is nu al te merken op de huizenmarkt. Er worden weer meer nieuwe huizen gebouwd en bestaande woningen staan steeds minder lang leeg.

Als het tijd is om groter, vrijer of moderner te gaan wonen omdat u gaat samenwonen of een kind verwacht. Als u juist kleiner wilt gaan wonen omdat u bent gescheiden of de kinderen in andere steden op kamers zijn gegaan. Als u merkt dat u veel tijd doorbrengt op makelaarssites en opeens bent gevallen voor dat ene geweldige huis. Dan is het tijd om Ellens & Lentze om advies te vragen
meer lezen...

Michaël Lentze nieuwe voorzitter VMN

▶ woensdag 1 april 2015 | categorie: Wonen
Notaris Michaël Lentze van Ellens & Lentze in Den Haag is de nieuwe voorzitter van de Vereniging van Mediators in het Notariaat (VMN). Lentze volgt Palko Benedek van notariskantoor Van Putten van Apeldoorn op.
meer lezen...
volgende pagina