Ellens en Lentze

070 364 48 30

Wonen

Privacyverklaring

▶ donderdag 24 mei 2018 | categorie: Wonen

Deze verklaring geeft informatie over hoe ons kantoor omgaat met persoonsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening worden verwerkt.
meer lezen...

Een goed koopcontract beschermt

▶ dinsdag 24 november 2015 | categorie: Wonen
De koopkracht neemt weer iets toe en dat is nu al te merken op de huizenmarkt. Er worden weer meer nieuwe huizen gebouwd en bestaande woningen staan steeds minder lang leeg.

Als het tijd is om groter, vrijer of moderner te gaan wonen omdat u gaat samenwonen of een kind verwacht. Als u juist kleiner wilt gaan wonen omdat u bent gescheiden of de kinderen in andere steden op kamers zijn gegaan. Als u merkt dat u veel tijd doorbrengt op makelaarssites en opeens bent gevallen voor dat ene geweldige huis. Dan is het tijd om Ellens & Lentze om advies te vragen
meer lezen...

Michaël Lentze nieuwe voorzitter VMN

▶ woensdag 1 april 2015 | categorie: Wonen
Notaris Michaël Lentze van Ellens & Lentze in Den Haag is de nieuwe voorzitter van de Vereniging van Mediators in het Notariaat (VMN). Lentze volgt Palko Benedek van notariskantoor Van Putten van Apeldoorn op.
meer lezen...

Meer woongenot door een actieve VvE

▶ maandag 31 maart 2014 | categorie: Wonen
De VvE van het portiek waar Robbert en Nadine wonen is niet actief. De buren groeten elkaar als ze elkaar tegenkomen, maar verder is er weinig contact. En een buurman heeft onderhand wel erg veel achterstallig onderhoud, wat de waarde van Robberts appartement natuurlijk niet ten goede komt.
meer lezen...

Wat moet u doen voordat u een koopcontract ondertekent?

▶ donderdag 13 februari 2014 | categorie: Wonen
De zoektocht naar een nieuwe woning is een leuk proces. En misschien staat de champagne zelfs al klaar. Maar wacht daar nog heel even mee. Want waar tekent u precies voor?
meer lezen...
volgende pagina