Ellens en Lentze

070 364 48 30

Samenleven

Open dag 8 november a.s.

▶ zondag 3 november 2019 | categorie: Samenleven
8 november aanstaande is de Dag van de Erfenis. Wij zitten die dag voor u klaar met koffie, wat lekkers en heel veel nuttige tips. Zo maken we er samen een gezellige en informatieve dag van!
 
 
meer lezen...

Vooroordelen over de notaris

▶ woensdag 18 februari 2015 | categorie: Samenleven
Over veel beroepen bestaan vooroordelen. Zeker ook over het onze! Een notaris is een saaie, oude man die af en toe een stempel of een handtekening ergens op zet. Of toch niet? In ieder geval niet bij Ellens & Lentze, notariaat en mediation. Onze medewerkers zijn enthousiast, sociaal en hebben een brede belangstelling. Vooral in u. Want ons werk is maatwerk. Dus de vele gebeurtenissen in uw leven maken ons werk juist zo gevarieerd en interessant!
meer lezen...

Gaan we echt samen scheiden?

▶ woensdag 4 februari 2015 | categorie: Samenleven
Het is altijd jammer als een relatie niet meer werkt en mensen gaan scheiden. Soms komt er door zo’n beslissing opeens ruimte om alle frustraties te uiten. Partners gunnen elkaar dan niets meer en doen er alles aan om in dit laatste gevecht als winnaar uit de bus te komen. Alleen… bij een scheiding zijn geen winnaars…
meer lezen...

Prettig leven

▶ woensdag 28 januari 2015 | categorie: Samenleven
De eerste weken van een nieuw jaar geven vaak nieuwe energie. We kijken weer vooruit en maken plannen voor de (nabije) toekomst. We stellen onszelf doelen en we springen ’s ochtends nog fris ons bed uit. Wat staat ons dit jaar allemaal voor leuks te wachten?
meer lezen...

Goede voornemens

▶ woensdag 14 januari 2015 | categorie: Samenleven
Op een lijst met goede voornemens staat vaak meer dan we echt kunnen waarmaken. Maar terwijl u hard werkt om uw gezondheid te verbeteren, helpt Ellens & Lentze u om dat laatste punt te realiseren.
meer lezen...
volgende pagina