Ellens en Lentze

070 364 48 30

Ondernemen

Beleid Coronavirus

▶ dinsdag 17 maart 2020 | categorie: Ondernemen

Natuurlijk volgen ook wij het nieuws en houden wij rekening met alle instructies rondom het Coronavirus.
Ons kantoor is gewoon geopend, maar handen schudden doen we even niet.
Mocht u het prettiger vinden om uw afspraak even uit te stellen dan begrijpen wij dat en natuurlijk kan dat.
Besprekingen proberen wij, voor zover mogelijk, ook telefonisch of online te voeren. Misschien vindt u dat fijner?

meer lezen...

Even kort over zaken en partners

▶ dinsdag 24 november 2015 | categorie: Ondernemen
Onze relaties in het zakelijk leven lijken soms verdacht veel op de relaties in ons privéleven. In ieder geval zijn de meest succesvolle relaties gebaseerd op eerlijkheid en duidelijke afspraken. Dat blijkt ook dagelijks in onze mediationpraktijk, waar zowel zakelijke als niet-zakelijke partners afspraken maken voor de tijden waarin ze elkaar niet meer zo goed begrijpen.
meer lezen...

Levenstestament van levensbelang

▶ maandag 31 maart 2014 | categorie: Ondernemen
Natuurlijk. Het is hard werken. Maar uw bedrijf staat als een huis. En u ook. U bent als directeur zowel de kapitein op het schip als de rots in de branding. Maar in hoeverre bent u voorbereid op een harde storm? Hoe zorgt u ervoor dat de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar komt als u tijdelijk gedwongen bent de touwtjes uit handen te geven? Uw levenstestament is dan van levensbelang voor uw onderneming!
meer lezen...

Wie neemt het roer over?

▶ woensdag 31 juli 2013 | categorie: Ondernemen
Familiebedrijven worden niet alleen zakelijk, maar ook door emoties geleid, en daarbij spelen de onderlinge familierelaties zeker een rol. Want wie beschikt over de juiste kwaliteiten om u op te volgen?
meer lezen...

Wat moet u doen met al uw goede voornemens?

▶ vrijdag 11 januari 2013 | categorie: Ondernemen
Een nieuw jaar voelt altijd als een nieuw begin. Alsof we een nieuwe kans krijgen om dingen te verbeteren of te veranderen. Zowel op relationeel als zakelijk vlak heeft iedereen nog wel wat te wensen. En in de hoop die wensen te realiseren maken we goede voornemens. Of we al onze goede voornemens zullen realiseren is eigenlijk niet zo belangrijk. Het af en toe stilstaan bij wat we doen en hoe we ons leven hebben ingericht is eigenlijk al het halve werk.
meer lezen...
volgende pagina