Ellens en Lentze

070 364 48 30

Echtscheidingsconvenant

Bij een scheiding denken de meeste mensen waarschijnlijk direct aan een advocaat. Beide partijen laten zich dan vertegenwoordigen door iemand die alleen hun belang voor ogen heeft. Maar als mensen met elkaar verbonden blijven, zeker door kinderen, is het belangrijk ondanks de meningsverschillen goed met elkaar te kunnen blijven communiceren. Juist een notaris heeft dan met zijn kennis van het huwelijksvermogensrecht en het afronden van echtscheidingen en boedelverdelingen bijvoorbeeld een streepje voor.

De echtscheidingsnotaris

De echtscheidingsnotaris helpt u met het opstellen van afspraken en regelingen die bij uw situatie en emoties passen. Deze afspraken worden samengevat in een scheidingsconvenant.

Ellens & Lentze heeft erkende echtscheidingsnotarissen en bevoegde mediators in dienst die u helpen de beste oplossing voor uw situatie te vinden. Daardoor kan alles in één keer geregeld worden, van het echtscheidingsconvenant, het ouderschapsplan, de boedelverdeling tot een eventuele nieuwe hypotheek en voor ieder een op de nieuwe situatie aangepast testament bijvoorbeeld.

Goed scheiden doe je samen – met de notaris.