Ellens en Lentze

070 364 48 30

Slim ondernemen

Als u veel tijd in uw bedrijf steekt, wilt u zeker weten dat alles goed is geregeld. Vanaf de oprichting tot en met een herstructurering van de aandeelhoudersovereenkomst of zelfs een bedrijfsoverdracht staan wij u bij. Zeker om ervoor te zorgen dat uw privéleven en uw zakelijke leven elkaar niet in ongunstige zin kunnen beïnvloeden.


Vennootschapsmediation

Vooral bij overnames kan een mediator helpen beide partijen tot een akkoord te laten komen waarmee iedereen tevreden kan zijn.


Statuten

Ook voor verenigingen en stichtingen kunnen wij veel betekenen. Wij helpen bijvoorbeeld bij het bepalen van uw doelstelling, het opstellen of wijzigen van de statuten en het inschrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Legalisatie 

Soms is een legalisatie nodig. Met een legalisatie of een apostille wordt de echtheid van een handtekening op belangrijke documenten bevestigd. Ellens & Lentze heeft hiervoor zelfs een speciale service, waardoor wij de benodigde verklaringen van rechtbanken, ministeries, ambassades en consulaten snel voor u kunnen regelen. Legalisatie is niet alleen op zakelijk vlak, maar ook in sommige privésituaties noodzakelijk.

Vraag wat wij voor u kunnen doen!