Ellens en Lentze

070 364 48 30

Blog Daniëlle

Ellens & Lentze, niet getroffen bij hack van ICT leverancier voor de juridische sector.

▶ zaterdag 17 april 2021 | categorie: Blog Daniëlle
Vrijdagochtend 16 april jl. is een ICT leverancier gehackt die ook diensten verleent aan notariskantoren. Wellicht heeft u hier iets over gelezen.
Wij kunnen ons voorstellen dat zulke berichten vragen bij u kunnen oproepen.
Via dit bericht kunnen wij u melden dat Ellens & Lentze, geen gebruik maakt van de diensten van de getroffen ICT leverancier.
 
meer lezen...

Werkzaamheden in de omgeving van ons kantoor

▶ donderdag 6 februari 2020 | categorie: Blog Daniëlle
In verband met werkzaamheden aan de Willemsparkbrug (kruising Alexanderstraat en Mauritskade) is ons kantoor momenteel minder goed bereikbaar.

De werkzaamheden duren nog tot begin april. Er worden wisselend weggedeelten afgesloten. Wij vragen uw begrip voor de overlast.

Mocht de bereikbaarheid voor u een probleem zijn dan kunnen wij uiteraard ook naar u toekomen!
meer lezen...

Beste Verbolgen Zakenpartner,

▶ dinsdag 21 juli 2015 | categorie: Blog Daniëlle
Jullie besloten een bedrijf te beginnen om Indiase producten te kunnen verhandelen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, noem je het. De mensen daar verdienen goed aan jullie eerlijke inkoopprijs en jullie verdienen goed aan de verkoop in Nederland. 
Ik word wat onrustig van je verhaal. Je idealen zijn mooi. Maar omdat jullie elkaar zo vertrouwden is er geen enkele zakelijke afspraak op papier gezet. Niet wie welke beslissingen mag nemen. Niet tot welk bedrag een investering gedaan mag worden. Niets!
meer lezen...

Lieve Verdrietige Ouders,

▶ donderdag 2 juli 2015 | categorie: Blog Daniëlle
Nu jullie wat ouder worden vragen jullie je af of jullie dochter en de kleinkinderen straks al jullie spaargeld wel moeten erven. Natuurlijk, het blijft familie, en ondanks al het verdriet blijven jullie van hen houden. Maar door al die jaren zonder contact twijfelen jullie nu over wat er met jullie vermogen moet gebeuren als jullie zijn overleden.
meer lezen...

Blog 1: Lieve Eenzame Oudere

▶ dinsdag 31 maart 2015 | categorie: Blog Daniëlle
Bedankt dat u mij zo gastvrij hebt ontvangen in uw huis. Ik kon merken dat u blij was dat er bezoek was.
U voelt zich kwetsbaar en afhankelijk, en weet niet goed wie u nog kunt vertrouwen. Ik heb geprobeerd u te helpen uw gedachten te ordenen.
We hebben alles wat belangrijk voor u is vastgelegd in een levenstestament, voor als u in een tehuis moet worden opgenomen bijvoorbeeld, en in een testament.
meer lezen...