Ellens en Lentze

070 364 48 30

Nalaten

Na een overlijden worden erfgenamen vaak overspoeld door een grote hoeveelheid nog onbekende informatie en wordt er veel van hen verwacht, terwijl zij daar emotioneel misschien nog niet aan toe zijn.
Wij begeleiden u dan ook niet alleen bij de praktische zaken, maar zeker ook bij de persoonlijke afwikkeling van een nalatenschap.

De notaris helpt bij het opstellen van een (levens)testament , treedt op als mediator om familieleden of zakenpartners weer op één lijn te krijgen en wikkelt de nalatenschap zorgvuldig af.

Zorgen voor elkaar houdt nooit op

Omdat er in ieders leven veel gebeurt, is het belangrijk met enige regelmaat uw testament te bekijken. Want waarschijnlijk is uw situatie nu anders dan een aantal jaar geleden. Misschien is uw privéleven anders, met een nieuwe partner en meer (stief)kinderen. Uw vermogen kan gegroeid zijn of u heeft partners voor uw bedrijf gevonden. Om dure en tijdrovende verwarring te voorkomen, kunt u het best even nagaan of de mensen die nu belangrijk voor u zijn als zodanig in uw testament zijn erkend.

De notaris kan alle veranderingen en de gevolgen daarvan met u doornemen en u wijzen op de nieuwe juridische ontwikkelingen. Na een adviesgesprek besluit u pas wat u wel of niet wilt laten veranderen.

Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie?
Neem gerust contact met ons op!